Care Home Project

Aerial view of care home.

Walters Architects have been working on a care home scheme in Leicester for the last couple of years and now the project is almost complete, we have sent our photographer to take a few snaps for our new website. Here is a quick preview.

Seating area by a window.

The project included two large single extensions, formal out door areas, the reconfiguration of existing communal spaces and a new 2 storey accommodation build facility on the site.

Delivering quality interior spaces was very important to the client as they wanted the guest and visitors to really enjoy their surroundings.

Small garden outside of care home.

All the new guest rooms had lots of natural light, spacious interiors, private en suites and access to external or communal space.

Seating area next to fireplace.

A specific requirement of the client was to deliver communal areas which were spaciously set out and had views onto the private internal courtyards.

The client is delighted with the results and Walters Architects have been invited to undertake a larger project at their new home in Maidenhead.